ULTIME

Pobijedite hrkanje

Pillar procedura prvi je i jedini sustav implantata kojega je odobrio FDA za tretiranje mekog nepca kod hrkanja i blage do umjerene OSA - dizajniran za pomoć pacijentima kako bi spavali, osjećali se i živjeli bolje.
VIŠE

Najbolji liječnici u Hrvatskoj

Drugu godinu zaredom, u izboru LIKE! magazina, naši stručnjaci otorinolaringolog prof. dr. Mislav Gjurić i plastični kirurg prof. dr. Davor Mijatović izabrani su od kolega liječnika među najbolje liječnike u Hrvatskoj. Liječnici su birani po najpopularnijoj metodi u svijetu - ocijenjivali su ih njihove kolege liječnici, njih 760 iz cijele Hrvatske, tako da su birali druge liječnike iz svoje specijalizacije kod kojih bi se i sami liječili.
VIŠE

Multiplane savršeno oblikuje dojke

Veličina dojki nije najvažnija, nego njihov oblik i sklad cijelog tijela. Kirurzi dosad nisu imali rješenje za jače razmaknute dojke i bradavice koje “gledaju u stranu”. Novom tehnikom zvanom "multiplane" konačno je trajno riješen taj veliki problem. Prof. dr. Davor Mijatović u ekskluzivnom je krugu, za sada još rijetkih, kirurga koji vladaju multiplane metodom.
VIŠE

PRP – najnoviji estetski tretman za pomlađivanje

Pomlađivanje vlastitom plazmom I hijaluronskom kiselinom ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože vidljive odmah nakon primjene!
VIŠE

Akupunktura u trudnoći

Pogledajte filmić
VIŠE

Contattaci per una visita

Per prenotare una visita specialistica con i nostri medici o per ricevere tutte le informazioni